Mottó: “Mindig pontosan fogalmazd meg, mit kívánsz!”
 
Az úgy volt, hogy a napokban Niki barátnőm kóstolót hozott be a szövödébe kézzel festett fonalaiból.
Aztán meg úgy volt, hogy nagyon sűrű volt a programom, és az én drága emberem, miután első segélykérésemre ugrott engem megmenteni, és még ráadásul az egyik kedvencemmel lepett meg ebédre, és akkor én, két korty kávé és a galériára futás közben megkértem, ugyan fotózza már be Niki fonalait. És hát a feladat célját és pontos részleteit nem árultam el, lehet azt gondoltam, a túl sok információ csak zavaró lenne, de az is lehet, hogy nem gondoltam semmit. 

És akkor aztán az úgy volt, hogy ő kérésem szerint készített egy képet, és azzal a slunggal fel is töltötte a Facebook oldalunkra.
Jó nem olyat mint én gondoltam, pedig nagyon határozottan gondoltam két képre… Lehet, hangsúlyozom, lehet, hogy én egy cseppet morcos lettem, de ha az is lettem, akkor biztosan tényleg csak egy cseppet. Mert hát én ünnepélyesen és hivatalosan kívántam bejelenteni, hogy  ettől kezdve már nem csak saját import, Bilum, de Görgina fonalak is elérhetőek a MintaMókusban. 
Niki is kézzel festi a fonalait, de nem csak Ashford gyapjúfestéket használ, hanem nagyon szép eredményeket ért el növényi festéssel is.
Ha legközelebb ellátogattok hozzánk, most már választani tudtok az ő készletéből is.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.