Műhelyrend

Szeretettel üdvözöllek a szövőműhelyben!

Mi mindannyian, akik a foglalkozásokat tartunk, tudásunk legjavát igyekszünk átadni, akár egyéni, akár csoportos foglalkozásra érkezel. Kérlek, hogy te is igyekezz befogadásra készen érkezni hozzánk.

A fontos dolgok:

1. SZABÁLY:

Nincs buta kérdés. Kérdezz és válaszolok, mutatom, amire csak tudok, amit csak tudok. 

Kérlek a lábítós szövőszékeken csak cipő nélkül szőjj.
A műhely eszközeit, alapanyagait oda tedd vissza, ahonnan elvetted. Ha valaminek nem vagy biztos a helyében, inkább kérdezz, vagy hagyd elől valamelyik asztalon, majd én elpakolom. 

A kézi orsózót, ha már ismered hogyan, nyugodtan használhatod, a gépi egy tornádó, azt hagyd meg inkább nekem, szólj és szívesen segítek/segítünk a csévék előkészítésben.

Szálszakadásnál kérlek mindig szólj, még ha egyedül is képes vagy megoldani. Az esetlegesen rosszul visszafűzött szál neked és a következőknek is gondot okozhat. Hát még nekem.

2. SZABÁLY:

Ne szóld le, ne bántsd magad, a munkádat. Kérlek.
Nem vagy ügyetlen, biztos nem, és erre úgyis rájössz, ha eddig még nem jöttél volna rá. A MintaMókusban az önmarcang/lekicsinylés adózik, a Rehab csetreszbe befizetendően, 10 Ft-ról induló alapon. Halmazati elkövetés esetén a penitencia duplázódik, de új nap, tiszta lap. Komolyan. 

3. SZABÁLY:

Az eszembe sem jut, hogy másokat vagy mások munkáját illetnéd bármi negatív véleménnyel. Kérlek neked se jusson eszedbe. Ahogy a szövödében nagyjából egyedül a rovar fóbia tolerálható, de csak azért, mert LEHET, hogy én érintett vagyok.

4. SZABÁLY:

Mindenki, aki alkotni vágyik, itt nyugodt teret kap, és ebben minden jelenlevőnek feladata van.

A műhelybe szőni érkezünk, kérlek az út, az otthon, az ország, a világ drámáit amennyire csak tudod, hagyd kint. Kimondottan pártolom a közösségépítést, barátkozást – ha azt minden érintett szeretné. A szövés olykor nagy koncentrációt igényel, máskor meditatív, élvezd, merülj el benne, vagy oszd meg az örömed. Időről-időre körbejárni, ujjongva dicsérni egymást ér. Kivéve, ha számol. Akkor csendben ujjongjunk.

 5. SZABÁLY:

Ami a szövödében elhangzik, az a szövödében marad. 
Gondolom, azt sem kell külön kérnem, hogy hang és képfelvételt csak az érintettek ELŐZETES beleegyezésével, készíts, és kérlek (ilyen világ ez na), hogy az itt készült fotókon lehetőség szerint tageld a MintaMókust. Kösziii.

Köszönöm, közös együttlétünk nyugalomteljes öröme érdekében (is) az együttműködésed!

És a praktikumok:

Mindkét műhely szigorúan nem dohányzó hely.

A MintaMókus Szövöde 10-18 óráig, a KisMókus Műhely 9-18 óráig van nyitva. Ez előtt Budapestre nem tudok megérkezni, de szükség esetén tudtok valamivel tovább maradni. Soha, senkit nem állítottam még fel szövőszéke mellől mert letelt az idő. Lazíts, élvezd amit csinálsz, és fókuszálj az alkotásra, ahelyett, hogy az órát néznéd.

Kérlek, ne gyere el, ha fertőző betegséged van, vagy ha úgy érzed bujkálhat benned valami. Ilyen esetben kérlek egyeztessünk telefonon, e-mailben a későbbi pótlás lehetőségeiről.

Kérlek tartsd tiszteletben az én időmet is, és ha lefoglalt időpontod van, azt ne sorold más program mögé. Egyéni szövésekre egyelőre nem kérek előre fizetést a foglaláskor, de az előző este, aznap reggeli lemondások másoktól veszi el a lehetőséget, tőlem pedig azt, hogy fenn tudjam tartani a műhelyt – számodra is.
Csoportos foglalkozásoknál, mivel ott az oktatókkal külön szerződőm, mindig előre kérjük a részvételi díjat, az eseménynél meghirdetett lemondási feltételek szerint. 

A konyharészben mindent megtalálsz, amire szünetben, ebédidőben szükséged lehet. Nyugodtan vedd ki a szekrényből a szükséges evőeszközt, tányért, poharat, és ha már nincs szükséged rá, kérlek mosd el magad után.
Kávét, teát bátran készíts magadnak igényed szerint, nasi is akad általában, ami ki van készítve neked is rendelkezésedre áll.
Étkezni a teakonyha előtti kisasztalon tudsz, melegíteni mikróban lehet, hűtő rendelkezésre áll. 

Bocsánat, de fontos az is, hogy a wc-be toalettpapíron kívül ne dobj semmit, szűk a cső, csúnyán dugul. A kézmosónál találsz kukát. És erről jut eszembe, mindkét műhelyben szelektíven igyekszem gyűjteni a hulladékot. Köszönöm, ha ebben odafigyeléseddel te is segítesz.  

Köszönöm, közös együttlétünk nyugalomteljes öröme érdekében (is) az együttműködésed!
Örömteli szövést kívánok,

Dénes Ági

 

CÍM

MintaMókus Szövöde
1071 Budapest
Dembinkszky utca 39.

Kismókus szövőműhely
2024 Kisoroszi
Kossuth u. 6.

Telefon:  +36 30 129 6288
E-mail: info@mintamokus.net

NYITOTT MŰHELY NAPOK

MintaMókus Szövöde, Dembinszky utca:
Csütörtök:  10:00 - 18:00
Péntek:  10:00 - 18:00
Szombat:    10:00 - 18:00

KisMókus szövőműhely, Kisoroszi:
Hétfő:  9:00 - 18:00
Szerda:  9:00 - 18:00

KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINK

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Általános szerződési feltételek