SZÖVÖDE ÁRJEGYZÉK

érvényes 2020.10.22-től

Árlistánk kialakításánál igyekeztünk kedvező lehetőséget kínálni azoknak a gyakorlott szövőknek, akik elsősorban a különféle felvetések, befűzések, szövőszékek kipróbálása vonz a műhelyünkbe. Ők azok, akik a tervezéstől, a csévélésen át, a munka kivitelezéséig önállóan szeretnének dolgozni, nem igénylik a folyamatos figyelmet. Természetesen ebben az esetben is minden támogatást megadunk az esetlegesen fellépő technikai gondok elhárításában, sőt, a szálszakadások javítását szeretnénk is ha mindig jeleznétek. Akkor is,  ha egyedül is képesek vagytok megoldani.

 Azoknak, akik nagyobb biztonságban érzik magukat, ha szakmai támogatás mellett alkothatnak ajánljuk a következő árkategóriát.  Ők azok a szövők (akár kezdő szinttől), akiknek jellemzően kérdéseik vannak a gyakorolni vágyott technikáról, esetleg úgy érzik jól jönne segítség akár a tervezésben, akár a kivitelezésben – esetleg szimplán nem szeretik csévéléssel tölteni a rendelkezésre álló műhelyidőt.

 Külön díjazásért kérhető 1 órás egyéni konzultáció. Ilyenkor adódik lehetőség arra, hogy egy-egy kérdést körbejárjunk, átbeszéljük egy esetleges komolyabb munka terveit, új technikát gyakoroljunk együtt. Ilyenkor a cél nem a méteráru szövés, az is lehet, hogy szövőszékre rá sem ülünk, csak papír felett gondolkodunk. Ha szeretnétek ennek a költségét megosztani, lehetőséget tudok arra biztosítani, hogy egy baráttal társulva érkezzetek. Egyéni konzultáció témáját és időpontját mindig kérem, hogy előre egyeztessünk.

A minimális szövőszék bérleti idő 3 óra. A műhelyidő leteltével az elkészült szövetet levágjuk, az azonnal hazavihető.

 A bérleti díjak gépi pamut felvetést és pamut cérna vetüléket tartalmaznak.

Kézi felvetésekhez kért illetve a vetülékként  webshopunkból válaszott fonalak ára külön fizetendő. A MintaMókus saját importált fonalaiból szövödei felhasználás esetén 10% kedvezményt tudunk biztosítani.

Igyekszünk több általunk elismert fonó, fonalfestő termékét is a szövödében hozzáférhetővé tenni, ezeket a galéria térben tekinthetitek meg. Természetesen lehetőség van a magatokkal hozott fonalakat is beszőnötök, ez azonban a bérleti díjat nem csökkenti.

 

Megnevezés Bruttó ár Ft
Szövőszék bérlet – önálló szövés
3 óra 6.000
8 óra 12.000
Szövőszék bérlet – szakmai támogatással  
3 óra 11.000
8 óra 16.000
Egyéni konzultáció, tervezés, technika gyakorlás  
Foglalkozás díja óránként (max. 2 fő) 3.800
Egyedi felvetés készítés munkadíja (anyagköltség nélkül)
Kromski merevnyüstös keretekre 2,5 méterig 5.000
Ashford 8 nyüstös asztali szövőszékre 2,5 méterig 11.000
Minden további megkezdett méter 1.900
Workshop helyszín bérlet
10-14 vagy 15-19 óráig (max. 6 fő) 6.000
Teljes nap (max. 6 fő) 12.000

 

Áraink, a hatályos jogszabályok szerint, 27% Áfát tartalmaznak.

CÍM

1071 Budapest
Dembinkszky utca 39.

NYITVA TARTÁS

Hétfő:          17:00 - 20:30
Szerda:        17:00 - 20:30
Csütörtök:  10:00 - 19:00
Szombat:    10:00 - 19:00

KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINK

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Általános szerződési feltételek