SZÖVÖDE ÁRJEGYZÉK

érvényes 2020.10.22-től

Árlistánk kialakításánál igyekeztünk kedvező lehetőséget kínálni azoknak a gyakorolott szövőknek, akik elsősorban a különféle felvetések, befűzések, szövőszékek kipróbálása vonz a műhelyünkbe. Ők azok, akik a tervezéstől, a csévélésen át, a munka kivitelezéséig önállóan szeretnének dolgozni, nem igénylik a folyamatos figyelmet. Természetesen ebben az esetben is minden támogatást megadunk az esetlegesen fellépő technikai gondok elhárításában, sőt, a szálszakadások javítását szeretnénk is, ha mindig jeleznétek, még ha egyedül is képesek vagytok megoldani.

Azoknak, akik nagyobb biztonságban érzik magukat, ha szakmai támogatás mellett alkothatnak ajánljuk a következő árkategóriát.  Ők azok a szövők (akár kezdő szinttől), akiknek jellemzően kérdéseik vannak a gyakorolni vágyott technikáról, esetleg úgy érzik jól jönne segítség akár a tervezésben, akár a kivitelezésben – esetleg szimplán nem szeretik csévéléssel tölteni a rendelkezésre álló műhelyidőt. 

Külön díjazásért kérhető 1 órás egyéni konzultáció. Ilyenkor adódik lehetőség arra, hogy egy-egy kérdést körbejárjunk, átbeszéljünk egy esetleges komolyabb munka terveit, új technikát gyakoroljunk együtt. Ilyenkor a cél nem a méteráru szövés, az is lehet, hogy szövőszékre rá sem ülünk, csak papír felett dolgozunk. Ha szeretnétek a költséget megosztani, lehetőséget tudok arra biztosítani, hogy egy baráttal társulva érkezzetek. Egyéni konzultáció témáját és időpontját mindig kérem, hogy előre egyeztessünk.

A minimális szövőszék bérleti idő 3 óra. A műhelyidő leteltével az elkészült szövetet levágjuk, az azonnal hazavihető.

Az bérleti díjak gépi pamut felvetést és pamut cérna vetüléket tartalmaznak. Kézi felvetésekhez kért illetve vetülékként a webshopunkból válaszott fonalak ára külön fizetendő. A MintaMókus saját maga által forgalmazott fonalaiból szövödei felhasználás esetén 10% kedvezményt tudunk biztosítani. Természetesen lehetőség van saját hozott fonalat is beszőni, ez azonban a bérleti díjat nem csökkenti. 

 

Megnevezés Bruttó ár Ft
Szövőszék bérlet – önálló szövés
3 óra 6.000
8 óra 12.000
Szövőszék bérlet – szakmai támogatással  
3 óra 11.000
8 óra 16.000
Egyéni konzultáció, tervezés, technika gyakorlás  
Foglalkozás díja óránként (max. 2 fő) 3.800
Egyedi felvetés készítés munkadíja (anyagköltség nélkül)
Kromski merevnyüstös keretekre 2,5 méterig 5.000
Ashford 8 nyüstös asztali szövőszékre 2,5 méterig 11.000
Minden további megkezdett méter 1.900
Workshop helyszín bérlet
10-14 vagy 15-19 óráig (max. 6 fő) 6.000
Teljes nap (max. 6 fő) 12.000

 

CÍM

1071 Budapest
Dembinkszky utca 39.

NYITVA TARTÁS

Hétfő:          17:00 - 20:30
Szerda:        17:00 - 20:30
Csütörtök:  10:00 - 19:00
és igény szerint hétvégi napok

KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINK