(COVID) HÁZIREND

– Kérjük, hogy felelősséggel látogass el hozzánk. 

Ha bármilyen betegség tüneteit észleled magadon kérjük telefonálj, de ne gyere el a foglalt időpontra. Ugyanezt kérjük abban az esetben is, ha közvetlen kapcsolatba kerültél COVID fertőzött személlyel.

 Egyeztessünk telefonon, e-mailben a későbbi pótlás lehetőségeiről.

Kérjük a szövödében viselj maszkot. Ha otthon felejtetted volna, önköltségi áron tudsz nálunk egyszer használatosat vásárolni.

–  Érkezés után, mielőtt bármilyen eszközt érintenél, kérjük fertőtlenítsd a kezed. (A bejáratnál találsz fertőtlenítőt, a mosdók előtt szappant, papírtörlőt.)

A gallériára szőni már csak papucsban/váltócipőben tudsz felmenni.  Kérjük, hogy érkezés után válts lábbelit. A szövödében is vannak papucsok, de természetesen hozhatsz sajátot is.

Amit a teakonyhában használsz (bögre, tányér, evőeszköz) kérjük, hogy alaposan mosd el magad után.

– A szövöde területén több ponton is találsz kéz-, lég- és felület fertőtlenítőt kikészítve, amikor szükségét érzed, bátran használd.

Kérjük, hogy a galériára ételt és vizen kívül más folyadékot ne vigyél fel.  Étkezéshez a lenti kis asztalt tudod igénybe venni.

A szövéshez használt eszközöket vedd magadhoz (csónakvetélő, olló, stb.) és a szövőszék melletti kis zsúrkocsiban tartsd amíg nálunk vagy. Nap végén összeszedjük és fertőtlenítjük.

A kézi orsózót, ha már ismered hogyan, nyugodtan használhatod, a gépi egy tornádó, azt hagyd meg inkább nekünk, szólj és szívesen segítek/segítünk a csévék előkészítésben.

– Szálszakadásnál kérlek mindig szólj, még ha egyedül is képes vagy megoldani. Az esetlegesen rosszul visszafűzött szál neked és a következőknek is gondot okozhat.

Közös együttlétünk nyugalomteljes öröme érdekében (is) köszönjük együttműködésed!

 

CÍM

1071 Budapest
Dembinkszky utca 39.

Telefon:  +36 70 3077926
E-mail: info kukac mintamokus pont net

NYITOTT MŰHELY NAPOK:

Csütörtök:  10:00 - 18:00
Péntek:  10:00 - 18:00
Szombat:    10:00 - 18:00

KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINK

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Általános szerződési feltételek